Firmaarrangementer

”Golf der betaler sig”

Golfsporten har de seneste år været igennem en rivende udvikling med en
medlemstilgang, der overstiger andre sportsgrene. Denne udvikling har samtidig ført til, at golfsporten er blevet særdeles attraktiv for både medier, leverandører, kunder, sponsorer og medarbejdere.

 

Golf er en ideel indgangsvinkel til at binde erhvervsliv og sport. Der kan opstå spændende muligheder på tværs af etablerede netværk og udnyttes disse, kan det være med til at skabe forretningsmæssig merværdi for virksomheden.

 

Golf er ikke kun et godt redskab til social vedligeholdelse, men er og bliver også ideel til leverandør-, kunde-, sponsor- og medarbejderpleje.

 

Alle produkter kan også bookes som private arrangementer!

 

 

Videoanalyse på CD-rom

Giv dine kunder, kolleger eller gode venner en helt unik gave, der vil sikre at de husker netop jeres firma dag. Alle modtager en svinganalyse af deres sving med kommentarer fra Dansk Golf Instituts træner Christian Møller.

 

 

 

 

Før runden påbegyndes skal dine kunder komme forbi den opstillede videostation på træningsbanen og fortælle hvad deres største ønske – i forhold til de lange slag – er. De skal blot slå 2 slag foran kameraet. Mens de er på banen, indtaler jeg en analyse af deres svingbevægelse, hvor jeg eventuelt sammenligner denne med en af de professionelles. Analysen tager udgangspunkt i kundens ønske hvorfor jeg vil gøre denne konkret og simpel.

 

Svinganalyserne brændes på cd-rom, som kan have jeres firmalogo og det er således op til jer, om analyserne skal udleveres på dagen, eller jeg skal sende dem.

Pris:

Kr. 200,- pr. person

 

 

Putting analyse på CD-rom

Giv dine kunder, kolleger eller gode venner en anderledes men uforglemmelig dag på golfbanen med en video putteanalyse. Putting synes om noget at blive nedprioriteret, når det kommer til golftræning. Ikke desto mindre er det med putteren af vi bruger størstedelen af vores slag og tid på golfbanen.

 

Alle modtager en svinganalyse af deres puttesving med kommentarer fra Dansk Golf Instituts træner Christian Møller. Før start skal spillerne komme forbi det opstillede analyse udstyr og slå et par putts.

 

Mens de er på banen, indtaler jeg en analyse af deres puttesvingsbevægelse og kommenterer hvor de hver især bør sætte ind for at blive en bedre putter.
Svinganalyserne brændes på cd-rom, som kan have jeres firmalogo og det er således op til jer, om analyserne skal udleveres på dagen, eller jeg skal sende dem.

 

Pris:

Kr. 200,- pr. person

 

 

VIP Putting Day

Invitér 5 af dine kunder, kolleger eller gode venner og giv dem en forrygende dag på puttinggreen med øvelser, analyser og en masse tips og tricks, der uden tvivl vil åbne mulighederne for at blive bedre på green.

 

 

 

 

Dagens program:

08.45-09.15 Morgenmad
09.30-12.00 Videoanalyser + øvelser og konkurrencer
12.00-13.00 Frokost
13.00-14.00 Øvelser til kontrol af længde og retning
14.00-14.45 Den mentale side af putting
14.45-15.30 Greenreading og sigte
15.30-16.00 Afrunding i caféen

 

Hver deltager modtager desuden en analyse af deres puttesvingsbevægelse med råd og kommentarer om eventuelle forbedringer.

 

Kan også arrangeres uden morgenmad.

 

Pris:

Kr. 9.000,-

 

 

VIP Shortgame Combined

Giv 5 af dine kunder, kollegaer eller gode venner en intensiv og lærerig dag på golfbanen. Med en VIP Shortgame day bliver du opdateret i dine evner i det korte spil. Denne dag giver dig redskaber og gode inputs til din fremtidige golf omkring green. Med andre ord: ”kom bedre ind og i”.

 

 

 

 

Program for dagen:

08.00-08.30 Morgenmad
08.45-10.15 Tekniske og taktiske værktøjer til chipping
10.15-12.45 Tekniske og taktiske værktøjer til pitching
12.45-14.00 Frokost
14.00-15.30 Tekniske og taktiske værktøjer til greenbunkeren
15.30-16.00 Afrunding i caféen.

 

Pris:

Kr. 7.500,-

 

 

Kroppens hemmeligheder

Invitér 5 af dine kunder, kolleger eller gode venner til en hyggelig dag og
oplev en anderledes, men meget givende dag på golfbanen. Med Kroppens hemmeligheder bliver du, igennem bevægelighedstest og sving analyse, klogere på sammenhæng mellem din krops fysiske formåen og dit golfsving.
Din krops formåen har stor betydning for dine evner i dit golfsving. Denne dag kombineres den fysiske del med den tekniske, således din golf giver mere mening.

 

 

Du modtager både tekniske og fysiske øvelser, der kan gøre dit golfsving mere frit, flydende og ubesværet.

 

Jakob Strand Nielsen fra FysioGolf og Christian Møller fra Dansk Golf Institut.

 

Program:

08.15-09.00 Morgenmad
09.00-12.00 Hold 1 Sving/ Hold 2 Bevægelighedstest
12.00-13.00 Frokost
13.00-16.00 Hold 1 Bevægelighedstest/Hold 2 Sving
16.00-16.30 Afrunding i caféen.

 

Pris:

Kr. 10.000,-

 

 

Beat the Pro

Står du og skal arrangere en golfrunde eller company day med kunder, kolleger eller venner? Så tilbyder Dansk Golf Institut, at du og dine inviterede kan dyste mod Odder Golfklubs og Dansk Golf Instituts Chef Pro, Christian Møller.

 

Hvordan det skal foregå, er op til dig/jer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Forslag 1:

Tættest på hullet

Beat the Pro på et af banen par 3 huller. Pro´en står placeret på et par 3 hul og spiller hullet indtil alle hold har været forbi. Tættere på end pro´en giver præmie.

 

Forslag 2:

3 huller med hver bold

Beat the Pro på banen. Pro´en spiller 3 huller med hvert hold. Holdets bedste score er tællende mod pro´ens. Præmie for hvert holdscore, der er bedre end pro´ens på de 3 huller. Find eventuelt selv på andre måder.

 

Ring for pris

 

BOOK en LEKTION:

GolfBox login

hjælp til login

Hold 2014

Ingen nye hold i øjeblikket.

Priser 2014

Priser på træning
Priser på trackman
Priser på jern og køller
Priser på loft & lie
Priser på fit til golf

Fit til Golf Kurser

Kurser 2013
Download oversigt her

Tilbud i shoppen

Gå til tilbudssiden her

Ugens Tip

Opstilling

Din opstilling virker som fundament for dit golfsving. Er fundamentet ustabilt bliver det meget svært at opretholde stabilitet under selve svinget. For at skabe gode arbejdsbetingelser for golfsvinget ...

Læs mere her

Dansk Golf Institut

Odder Golfklub
Åkjærvej 200

8300 Odder

Mob.: 2946 3023

Tlf.:   8654 5481

cm@danskgolfinstitut.dk

Samarbejdspartnere

* Påkrævet
Facebook