Træningsområder

Din evne til at præstere optimalt på golfbanen afhænger af mange variabler og jeg vil her forsøge at give dig et klart billede af hvilke områder, der er vigtige i forhold til at præstationsforbedre.

 

Musklernes, senernes, leddenes og til dels hjerte/kar-systemets karakteristika kombineret med samspillet af nervesystemet, er alle afgørende faktorer i arbejdet mod forbedringer. Disse karakteristika er primært bestemt af de genetiske faktorer den enkelte besidder, men kan i høj grad udvikles gennem træning.
Kendskabet til de fysiske krav i golf, er dermed en forudsætning for planlægningen og udførelsen af optimal fysisk træning.

 

Hvordan disse krav bestemmes for netop dig og din golf, kan du læse om under Bevægelighedstest.

 

Læs mere om de fysiske krav golfkroppen i boksen til højre og udforsk derefter de forskellige træningsprogrammer og find ud af hvilket program, der passer bedst ind i dine behov og ønsker.


Er du i tvivl om, hvilket program der passer dig, skal du blot tage kontakt til Christian Møller på cm@danskgolfinstitut.dk, så finder vi sammen ud af, hvordan du kommer i gang.

 

BOOK en LEKTION:

GolfBox login

hjælp til login

Hold 2014

Ingen nye hold i øjeblikket.

Priser 2014

Priser på træning
Priser på trackman
Priser på jern og køller
Priser på loft & lie
Priser på fit til golf

Fit til Golf Kurser

Kurser 2013
Download oversigt her

Tilbud i shoppen

Gå til tilbudssiden her

Ugens Tip

Opstilling

Din opstilling virker som fundament for dit golfsving. Er fundamentet ustabilt bliver det meget svært at opretholde stabilitet under selve svinget. For at skabe gode arbejdsbetingelser for golfsvinget ...

Læs mere her

Dansk Golf Institut

Odder Golfklub
Åkjærvej 200

8300 Odder

Mob.: 2946 3023

Tlf.:   8654 5481

cm@danskgolfinstitut.dk

Samarbejdspartnere

* Påkrævet
Facebook