Fit til golf

Er du fit til golf?

Denne del af hjemmesiden er for dig, som ønsker større forståelse for og indsigt i forholdet mellem golfkrop og golfsving. Og for dig som ønsker at forbedre din fysiske og mentale tilstand samt forebygge eventuelle skader. Ikke kun med henblik på din golf, men på din sundhed og levemåde generelt.

 

Fit til golf

Fit til golf, er at være i fysisk

og mental balance.

 

 

Under dette punkt kan du læse meget mere om golfkroppen, dens krav og hvordan du kommer i gang med at gøre hele din golfoplevelse samt din hverdag endnu bedre. Og det er uanset niveau, alder eller køn! Det er aldrig for sent at gøre noget ved det!

 

Er golf en sport?

Ved første øjekast synes golfsporten ikke at kræve de store fysiske udfordringer, men når vi går mere i dybden er virkeligheden en noget anden. Igennem mine fag og studier på universitetet samt praktisk erfaring som golfspiller og træner, er jeg ikke længere i tvivl om, at vil du være en god og stabil golfspiller, kræver det at din krop er med på ideen.

 

Når golfsvinget analyseres detaljeret, viser det sig faktisk at være en fysisk krævende udfordring, ikke kun i forhold til præcision og kompleksiteten, men også med henblik på at skabe en eksplosiv kraft igennem udfordrende bevægelsesmønstre.

 

For effektivt at være i stand til at producere en flydende og ubesværet bevægelse samt overføre kraften, genereret igennem svinget, kræver det stor koordination af muskelaktiviteten og kroppens generelle bevægemønstre.
Sammenhængen mellem præstation og kroppens generelle fysiske formåen står klarere end nogensinde før og den gode golfoplevelse handler således om mere end blot teknisk forståelse og formåen.

 

Du kan her læse meget mere om golfsporten og de fysiske krav golfsvinget stiller.

 

BOOK en LEKTION:

GolfBox login

hjælp til login

Hold 2014

Ingen nye hold i øjeblikket.

Priser 2014

Priser på træning
Priser på trackman
Priser på jern og køller
Priser på loft & lie
Priser på fit til golf

Fit til Golf Kurser

Kurser 2013
Download oversigt her

Tilbud i shoppen

Gå til tilbudssiden her

Ugens Tip

Opstilling

Din opstilling virker som fundament for dit golfsving. Er fundamentet ustabilt bliver det meget svært at opretholde stabilitet under selve svinget. For at skabe gode arbejdsbetingelser for golfsvinget ...

Læs mere her

Dansk Golf Institut

Odder Golfklub
Åkjærvej 200

8300 Odder

Mob.: 2946 3023

Tlf.:   8654 5481

cm@danskgolfinstitut.dk

Samarbejdspartnere

* Påkrævet
Facebook