bevægelighedstest

For ikke at spilde tiden i udviklingen af din golffysik og din golf generelt, er det en rigtig god ide, at få lavet en test, der nøjagtigt fortæller, hvor du har brug for at sætte ind. Testen vil fortælle dig, hvor du har eventuelle mangler i forhold til din golf. Samtidig vil testen være med til at kaste lys over eventuelle fysiske udfordringer i din dagligdag og liv generelt.

 

Det er vigtigt, at ikke kun dit golfsving individualiseres men også din fysiske tilgang til svinget og det er min store overbevisning at:

 

"Golf fitness omhandler måden, hvorpå det enkelte individ er i stand til at bevæge sig. Bevægelsesmønstrene du udfører i en basal funktionel bevægelsestest, vil med garanti afspejles i dit golfsving!”

 

Vil du derfor have klar besked om hvilke øvelser, der kan hjælpe dig og din golf, så tøv ikke med at komme i gang. Test, programmer og øvelser skræddersyes til dig og dette ligegyldigt niveau, alder og køn.

 

Bevægelighedstesten og programlægningen vil blive udført i samarbejde med uddannet fysioterapeut Jakob Strand Nielsen fra FysioGolf i Hou. Læs mere om Jakob Strand Nielsen og Hou Fysio og FysioGolf her.

 

Bevægelighedstest med øvelser (60 min) kan bookes via cm@danskgolfinstitut.dk

 

BOOK en LEKTION:

GolfBox login

hjælp til login

Hold 2014

Ingen nye hold i øjeblikket.

Priser 2014

Priser på træning
Priser på trackman
Priser på jern og køller
Priser på loft & lie
Priser på fit til golf

Fit til Golf Kurser

Kurser 2013
Download oversigt her

Tilbud i shoppen

Gå til tilbudssiden her

Ugens Tip

Opstilling

Din opstilling virker som fundament for dit golfsving. Er fundamentet ustabilt bliver det meget svært at opretholde stabilitet under selve svinget. For at skabe gode arbejdsbetingelser for golfsvinget ...

Læs mere her

Dansk Golf Institut

Odder Golfklub
Åkjærvej 200

8300 Odder

Mob.: 2946 3023

Tlf.:   8654 5481

cm@danskgolfinstitut.dk

Samarbejdspartnere

* Påkrævet
Facebook