Træning

Dansk Golf Institut tilbyder træning på første klasse. Om du er begynder, øvet, professionel, junior, senior eller blot har lyst til at prøve golfsporten, får du den samme betjening på træningsanlægget i Odder golfklub. Ingen er over andre og ALLE skal være mere end velkomne.

 

Ligegyldigt niveau vil du få en fornemmelse af, at golftræning i Dansk Golf Institut bliver gjort simpelt og let forståeligt.

 

Golftræning og det at blive bedre ikke nødvendigvis handler om kontinuerligt, at modtage nye informationer og inputs om umulig teknisk formåen, men i lige så høj grad om vedligeholdelse og færdiggørelse af bestemte bevægelser, tanker og fornemmelser. Golftræning er således en proces og ikke et færdigt stykke succes.

 

Golftræning i Dansk Golf Institut indeholder flere aspekter og muligheder end blot teknisk træning på måtten. Muligheder, der gør din golf mere interessant og dermed sørger for optimering af hele din golf. Der lægges således stor vægt på, at du har mulighed for at udvikle dig til en hel golfer. Derfor er det muligt, at få information, rådgivning og ikke mindst træning i både den tekniske, fysiske, mentale og taktiske del.

 

Jeg tror på, at jo bedre forudsætninger du har, desto sjovere bliver golfen for dig. Udgangspunktet for træningen bliver således dig og dine ønsker, og vi vil derfor sammen finde en løsning, der varetager dine tarv.

 

Se mere under lektionsoversigt og lad os komme i gang med din golf!

BOOK en LEKTION:

GolfBox login

hjælp til login

Hold 2014

Ingen nye hold i øjeblikket.

Priser 2014

Priser på træning
Priser på trackman
Priser på jern og køller
Priser på loft & lie
Priser på fit til golf

Fit til Golf Kurser

Kurser 2013
Download oversigt her

Tilbud i shoppen

Gå til tilbudssiden her

Ugens Tip

Opstilling

Din opstilling virker som fundament for dit golfsving. Er fundamentet ustabilt bliver det meget svært at opretholde stabilitet under selve svinget. For at skabe gode arbejdsbetingelser for golfsvinget ...

Læs mere her

Dansk Golf Institut

Odder Golfklub
Åkjærvej 200

8300 Odder

Mob.: 2946 3023

Tlf.:   8654 5481

cm@danskgolfinstitut.dk

Samarbejdspartnere

* Påkrævet
Facebook